Günlük Kombin Önerileri

Gardırobunuzda yer alan kıyafetleri kombin yapmakta zorluk yaşıyor ve sokağa çıkmadan önce uzun süre kıyafet deneyip duruyorsanız; yazımızın devamında yer alan günlük kombin önerilerine göz gezdirerek, kısa sürede hazırlanabilir ve sokak modasını da yakından takip edebilirsiniz.

Günlük kombin seçiminde ilk dikkat etmeniz gereken husus; sizi asla yarı yolda bırakmayacak kıyafetlerdir. Sizlere önereceğimiz günlük kombinler şöyledir:

  1. Gündelik hayatınızda, yılın öne çıkan jeans modelleri ile birlikte, bel hizasında kazaklar, ekose gömlekler, sade ve rahat bluzlar tercih etmelisiniz. Şal ile kombininizi tamamlayın.
  2. Blazer ceketler, güncelik hayta hanımların en çok tercih ettiği kıyafetlerdir. Bu ceketler ile ister spor bir şıklık yakalayabilir, isterseniz daha güzel ve stil sahibi bir kadın imajı yaratabilirsiniz. Her boyda etek ve pantolon modeli ile kombin yapılması kolaydır.
  3. Siyah ve sade bir elbise gardırobunuzda mutlaka bulunmalıdır. Ani bir yemek, toplantı ya da davet olduğunda; siya elbisenizi farklı aksesuarlar ile kombin yaparak, şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ayakkabı ve çanta engini farklı seçmenizi öneriyoruz.
  4. Yılın moda rengi olan marsala renginde kıyafetler ile kombinler yapın. Marsala rengi bir kazak ve altına deri bir etek kombini ya da beyaz pantolon ile marsala rengi bluz kombini yapabilirsiniz. Bu renge aksesuarlarınızda da ağırlık verebilirsiniz.
  5. Günlük kombinlerinizin üzerine deri ceket alarak şıklığınızı tamamlayın.
  6. Beyaz gömlek modeller, en kolay gündelik kombin parçalarıdır. Bu gömlekler ile her renk pantolon ve eteği kombin yapabilirsiniz.